Öva öva öva

Hey

Vi fick sluta 20 minuter tidigare idag så redan 10 över 3 var jag hemma. Anledningen till att skriver först nu är att jag har setat här och övar på bajssången som jag ska kunna till imorrn. Det kanske jag har glöms säga, men jag och Sara har iallafall inspelningstid imorgon förmiddag och nu måste jag lära mig låten! Både texten och tonerna, jaja det ska nog gå bra! Just nu försöker jag sätta 1:35 här, och det går faktiskt prima! Älskar den höjningen. Ja, idag? Jo jag ska snart börja städa mitt rum (som vanligt?) för idag är jag på "fixa" humör. Sen ska jag ta med mig lillen ner och sätta mig i köket och börja på SO uppsatsen vi fick info om idag och sedan komma igång lite med skrivandet igen. Efter USA resan har det stått rätt still. Ska leta reda på planeringarna och personerna också. Men jag ser datorn som en utmärkt anledning att börja igen. Sedan ska jag kika GG igen! Med den underbara chokladen jag gick på alla hjärtans dag. Det är sån choklad man nästan slickar i sig för att man njuter så! Hahaha. Nej nu ska jag öva igenom låten en gång till och sedan börja städa men vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • snääällaaaaaaaa jag vill höra dig sjunga

    2009-02-16 17:22:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!