Det går ingen nöd på mig?

Helojjsan

Nu sitter jag här i sängen igen jag har bullrat upp med lyxchokladen och gossip girl så det går ingen nöd på mig inte! Haha. Pluggandet gick bra, kom en bra bit iallafall och så skrev jag en liten bit. Städningen är också färdig så nu är mitt rum rent och fint. Sen åt jag med min familj! Falukorv och potatismos, mums! Så nu ska det passa med denna läckra efterrätt! Om någon timme hade jag tänkt ta mig ett bad för lite skrubb och filning och detan kika vidare! Men vi hörs självklart snart, som vanligt!

– Det går ingen nöd på mig? Vi börjar med lager 1…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Meeeeeen,, Bra med stort B!

    : )

    D 2009-02-16 20:11:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!