Min alla hjärtans dags kväll

Heej!

Och förlåt att jag svek er igår men myskvällen blev hastigt och lustigt ändrad och vi skulle ut istället. Detta bestämmdes då när vi var och köpte godis så då blev det brottom hem för att hinna bya om snabbt, vi hade en "vi bryr oss inte" kväll så sminket fick vara. Men Jill och Tina var otroligt ickepepp så dom drog hem? haha, jaja. Jag och Anna åkte iaf iväg till arenan och vi kände hela tiden att det iiiinte var rätt asså, vi var liiite för gamla för det. Haha. Så vi träffade lite nice folk där iallafall innan Jimmy och Marcus kom och vi drog med dem ut istället. Så gick vi ett tag innan vi fick skjuts ut till hälsinggården så var vi där hos någon och så helt plötsligt dök Nickieboy upp i dörren! Det tycker jag var lite kul. Ja, iallafall. Sedan var vi där ett tag och sen skulle vi in till stan igen och där på busshållsplatesn blev klockan 12 och jag fyllde år! Så Jimmy försökte starta igång lite allsång på "jag må hon leva" där (detta skedde även i bussen och i stan senare" men tack gud lyckades han inte särkillt väl. Sedan på bussen mötte vi Ylvis också! Så kom vi in i stan där vi gick in på Maestro och mötte William, Martin och Dan. Sedan slutade kvällen med att vi gick hem med dem till mig och kikade på 50 first dates och frammåt 4 blev det äntligen läggdags då vi redan somnat i soffan.

Jani, det var min fredagskväll det. Jag ångrade mig, jag älskar alla hjärtans dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Själv blev man ju placerad på golvet :/

    D 2009-02-15 13:51:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!