Grattis till mig!

Ja, godmorgon på er!

Och grattis till mig! 16 på riktigt nu, respeeekt. Haha. Jag och Anna fick sova till klockan 12 till och med innan dom kom in med presenter, frukost och sång! Tack för det mamma och pappa, det behövdes! Jag fick jätte fina grejer, linnen, lite make up store grejor och datorn! Herregud vad jag älskar den! Liten och bra så nu kan jag vara datanörd överallt! hihi =D Den är ju så pass liten så den lätt går ner i handväskan så det är perfekt! Så nu blir det hårdbloggning mina vänner! Även perfekt skoldator för de kommande åren. Ja iallafall, nu gick Anna nyss och jag ska sätta fart och hoppa in i duchen för alla gäster kommer snart! Eller, snart och snart men runt 4. Och mormor och morfar kommer alltid tidigare så, haha 🙂

Ja, duschen sa jag ju men nu tycker jag att vi säger grattis till mig! Gud va åren går, jag kommer ihåg förra året precis.. Och på tal om förra året så fyller min älskade systemkamera 1 år idag! Så nu ska jag gå och kika min och kamerans födelsedags tårta som mamma håller på med, så hörs vi sen! PUSSSSSKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!