Godnatt födelsedag

Hej på er!

Nu är jag avsminkad och allt dedär och ligger i sängen redo för att sova. Tidigt för att vara mig, huh? Mjo, ska verkligen försöka få ordning på allt nu. Läggtider, skolan, relationer och mig själv. idag har jag en sån dag då jag bara längtar såå mycket efter flytten! Idag tycker jag att det ska bli så himla skönt att börja om. Och allt kul som kommer med också! Lära känna nya platser, inreda nya rummet, nya skola, lära känna nytt folk! Och inte tala om hur mycket jag kommer tycka om Falun och alla människor här när jag är uppe och hälsar på! Dehär kommer att bli grymt.

Jag är nöjd med min födelsedag! Dock gick den väldigt fort och jag är väldigt trött så jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig alltså, haha. Men den här veckan har vi inget plugg (vad jag vet?) så jag ska komma på små projekt till mig själv så jag får någonting nyttigt gjort varje dag! Och juste, min nya grej jag skulle köra på söndagar ja! Ett löfte inför veckan. Mitt förra var ju att jag skulle hålla mig sysselsatt och det tycker jag att jag klarade galant! Mitt nya blir läggtiderna faktiskt, att jag måste lägga mig i tid. Skulle vara så skönt att faktiskt vakna på morgonen! Hahaha.

Jo som ni sett i inlägget neranför har jag setat och kollat på gossip girl som är helt grymt. Men jag ser ju dom första avsnitten nu och det jag saknar då är Chuck och Blair. Jag tycker verkligen att dom ska vara tillsammans så jag fårväll sitta här och hoppas att dom första avsnitten fram till det går fort! Haha. Nej nu ska jag sova för ögonlocken jävlas med att falla ner nu men vi hörs imorgon kära läsare! Sov så gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • tror du att du kommer börja prata stockholmska när du flyttar till stockholm? 😛

    2009-02-16 06:54:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!