Från nya datorn!

Nu bloggar jag för första gången från den rosa sötsaken! Hitills går det ju hur bra som helst, eller hur? 😉 haha. Hackade mig in på husets trådlösa nu än sålänge så ska jag och pappa fixa med de mobila bredbandet sen! Ja, jag ser ut att ha det kanske bra, eller var säger ni? (se: bilderna) Jo jag ska tillsammans med Jokk och godis precis inviga mina nya Gossip Girl box som jag fick av min älskade mormor och älskade morfar! Gud va glad jag blev, har nästan glömmt bort början! Och aldrig har jag sett det med svensk text heller, bara utan text! Så nu ska jag börja kika på det medans ni läser andra inlägg här!

Ha det bäst!


– ja, helt riktigt. Jag har det ganska niiice!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vart fick du tag på gossipgirl filmen? tacksam för svar
    PUSSN ;*

    ÄLSKAR PANNY !! <33 2009-02-17 11:51:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!