Jobbdag 2

Godmorgon!

Nej jag har inte glömt bort er, jag börjar bara en timme senare än väntat och bästämde mig för att göra mig iordning helt innan jag satte mig här. Om en kvart bär det ner till stan då för 5 timmars arbete, jag tror det blir gooodie! Får hoppas på många igenkända ansikten också, så mycket roligare då! Så jag slutar alltså 4 idag, vilket betyder att jag kommer hem runt 5 kanske och då ska jag ducha, byta om till riktiga kläder (äntligen!) lägga nytt smink och plocka upp i rummet lite så ska jag fira alla hjärtans dag med Jill, Tini, Lisa och så kommer även Anna senare frammåt natten! Mys mys.

Har ni sovit gott? Det har jag iallafall! Fast jag måste vart fruktansvärt trött imorse för jag kommer inte ens ihåg när jag vaknade och gick upp.. hahaha. Nej nu ska jag och slå in massa fina röda rosor! Men vi hörs senare, så puss sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • fett fin du är<3
  gillar din blogg as mycket , du är grym!
  + att din stil är heeeeeelt sjukt cool 'bra'<3

  m 2009-02-14 12:06:05
  Svara
 • seriöst jag avgudar din blogg! helt jävla sjukt bra, fortsätt! <3

  :D 2009-02-14 11:26:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!