Den vackra tröjan!

Heeeeeeeeeeej!

förlåt att det blev dåligt nu men Calle ringde så jag la mig i sängen och pratade med honom. Nu är klockan mycket för mig och jag måste lägga mig för att komma upp i tid imorgon bitti! Men jag hoppas att ni alla haft och har en jätte bra fredag så ska lördag och alla hjärtans dag bli ännu grymmare för att bygga upp till den oslagbara söndagen! wihoo! Hahaha. Nej nu tänker jag lägga mig i sängen i denhär fantastiskt fina tröjan på bilden här neranför som jag fick av mina kära Johanna, Ylva och Maria i födelsedags present. Måste säga att den var väldigt vacker och jag ska ha på mig den vare dag i stockholm!

..eller inte…

nej nu ska jag göra som jag säger och lägga mig! hahha. Puss och natti så hörs vi imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • personerna på tröjan är alldeles för snygga för dig!!

    Håller med den ovanför 2009-02-14 19:12:08
    Svara
  • Fanny denna tröja kommer folk att dö för om några år… Personerna på bilden kommer göra stort i framtiden så vill du tjäna stora pengar, marknadsför tröjan!!! 😀

    fan av personerna på bilden 2009-02-14 16:31:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!