Blommor till älskling!

Hejsan!

Åh gud vad jag älskar er läsare just nu! Får mig såå glad och bloggpepp! hahah. Så jag fick sluta en timme tidigare, skönt! men det var sjukt mycket folk så det var hur kul som helst och jag tror inte att jag sa något dumt eller snubblade eller något på hela dagen? Haha, duktigt gjort av mig tycker jag! Så nu ska jag hoppa in i duchen för att vara där lääänge i kokhett vatten för jag håller på att frysa ihjäl! Det är så fruktansvärt kallt ute så händerna dör ju! Jag jobbade i 4 tröjor idag, haha. Först linnet, sen långärmade, sen västen och sen tjocktröjan! Det brukar ju räcka med en.. haha.

Ja juste, blommorna igår var inte till någon hemlig pojkvän utan till min alldeles egna bästa vän Anna Berggren! Hon är min bästa och hon förtjänar alllllt! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!