Alla hjärtans dag

Alla hj’rtans dag är verkligen olika för alla. Antingen är man överlycklig och myser med sin älskling, eller så bryr man sig inte, eller så sitter man och deppar loss för att man aldrig kännt sig så ensam. I år hatar jag alla hjärtans dag och känner nog mest att jag passar in på det sista förslaget. Därför ska det bli skönt att mina närmaste ändå kommer hit senare ikväll och firar dagen med mig!

För några år sedan har jag inte ett minne av denhär dagen men dom senaste två åren kommer jag ihåg iallafall. För två år sedan, 2007, då dissade Petter mig första gången! Hahah. Vi hade precis börjat "hålla på" och vi skulle träffas den kvällen men han fick inte tid och glömde av någon anledning av att säga det? Haha. Då var Fanny inte glad kan jag lova, men jag var alldeles för kär för att vara arg.. 😉 Ja, sen blev vi ju tillsammans kort efter det och han bad om förlåtelse för det under ett års tid! haha, så jag antar att han har gottgjort sig nu för förra året dissade han mig inte! Men då hade vi spanjorerna här, så vi hann bara träffas ett tag om jag inte minns fel. För Johanna skulle ta hand om Alicia, min spanjor, och hon hade glömt henne på stan! Hahaha. Sen hade vi "avskedsfest" för dem på kvällen och jag fick en alla hjärtans dags present från Miguel! haha, söten. Och så satt jag och tröstade Ylva tror jag också? Ja, som sagt, mycket tårar på denhär dagen.

Nu ska jag bestämma mig för att ta denhär dagen posetivt, för jag har ju alla som betyder någonting kvar? Och jag älskar er!

Och er läsare glömmer jag ju inte försås! Ha en bra alla hjärtans dag!


– Ja, den här snygga bilden tog jag för exakt ett år sedan idag då! hahah

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur gjorde du så att du fick färg på hjärtat men svart vit på dig? jätte fin bild! 🙂

    Kan du inte ha en liten foto skola? För du tar jätte snygga foton 🙂
    Ha det bäst!

    Lisa 2009-06-09 20:55:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!