Video med självförtroende på g

Heeeej

anledningen till att jag inte har bloggat är att jag hållt på med en videoblogg men nu när jag tänkte lägga ut den blev jag helt plötsligt osäker på det av någon anledning.. Haha ja iallafall. Hur är det med er? Jag är bajstrött och åt nyss, ska ner och fixa lite chips och kika på lite gossip girl snart. Eller 90210. Usch, seg fantasi. Så det får nog bli videon ändå asså!

Bloggsug kommer och går, liksom självkänslan. Så därför varieras bloggningen hela tiden. Ibland är den speckad med roliga grejer och en posetiv Fanny, ibland är den långtråkig och tom. Ibland skriver jag bara negativt om saker och mig själv och ibland tycker jag att jag själv är bäst! Idag har jag en sån dag då jag bara älskar mig själv, så ni får ha överseende med det 😉 plus att jag hittat lite skoj i andra fina små falubloggar idag så jag var bara tvungen! Hahah, den kommer snartttt (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!