Trötter

Helujj!

Nu är jag hemma igen, och om två timmar ska jag vara klar och gå ner till stan och jobba två timmar. Jag är heeeelt slut! Jag hatar friluftsdagar eftersom att man blir så sjukt trött! Just nu skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och se på massa filmer hela dagen och kvällen, men det får vänta tills ikväll! Skulle från början med tjejerna till elsborgskyrkan på någon grej jill och magda har på framtidspiloterna men jag stannar hemma istället. Är alldeles för trött och ska ju hålla igång hela lördag och söndag så!

När vi var ute och gick så råkade vi få ett litet problem.. ett tjej problem.. så det slutade med att Anna gick och knackade på dörrar och frågade om ni vet vad, hahahhha! Det var kanske kul måste jag säga, och vi får väll hoppas att det var vår fredag den 13e händelse! För jag är på tok för trött för mer otur nu..

Nej, nu måste jag göra något så jag blir pigg för jag sitter här och gäspar ikapp med mig själv. Ska nog göra mig iordning lite och ladda ner lite skoj att kika på tills ikväll!






– Ja, Erno hade shorts på sig. Och mamma packade på mig 100 tröjor och trodde fortfarande att jag skulle frysa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • 2009-02-14 @ 00:40:08

    Postat av: p3

    jo det måste vara en enorm klimatförändring för dig att vara ute i några timmar, med tanke på att du uppdaterar din blogg 2-3-4 gånger per dag.. inget liv eller bestatt?! mysteriet fortsätter

    p3 2009-02-14 00:41:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!