Jobba jobba jobba

Nejni

Jag ska inte gå riktigt än men dehär blir det sista jag skriver innan. Nu har jag lagt på ytterst pyttelite smink, satt upp håret och bytt om. Jag skulle verkligen behövt en dusch för att vakna till men jag orkade bara inte.. haha. Så kan det vara när man är lika lat som Fanny Staaf. Jaja, det ska bli ändring på det men det finns så mycket roligare grejer att göra på dagarna än att träna! Typ, shoppa, fika, vara med kompisar, blogga.. haha.

Om någon har en bra idé på fråga här bredvid så får ni jätte gärna tipsa om det för jag måste byta ut den nu och jag har noll fantasi! Men nej nu ska jag nog sätta lite fart men vi hörs när jag kommer hem allihopa, så får vi se vad jag har för skoj att skriva om då! 😉 pusssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!