Fredag den 13e

Godmorgon!

Nu får det bli kort för jag är lite stressad och sitter här och äter frukost! Okej, hm.. klockan är 5 över 9, och jag börjar 10 och jag är typ klar.. Varför är jag stressad? Hahaha. Jaja. Idag blir det inte så glamoröst! No makeup, flätor, stor stickad tröja och långkalsonger! Jag kommer ju knappast kunna gå när jag packat på ytterkläder på dehär alltså.. Haha.

Det är planerat att jag ska sluta klockan 2 idag, men man vet ju aldrig med Erno.. Och jag börjar jobba klockan 4 så jag hinner blogga där emellan men om det inte kommer något inlägg har något gått snett, så ni vet 😉 hahaha.

Ja, det är ju fredag den trettonde idag och det brukar alltid verkligen vara en otursdag för mig så jag tror att det är bra om jag håller mig lugn och stilla så mycket som jag kan idag, haha. Förra fredag den 13e var ju på skolavslutningen, men där kom väll de trevliga betygen som oturen… hahaha. Tur för mig att det inte är skolavslutning idag och att jag har höjt mig ett x par snäpp! 😀

Neeeni, nu ska jag avsluta dehär och äta min frukost men vi hörs när jag slutar!

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!