Älskling?

Heeeey

Nu är jag hemma! Fixade lite där nere efter att jag slutat men nu är jag på plats här igen. H e l t  s l u t. Men ja, iallafall. Det är lite roligt att jag känner varända liten ungdomskille som är inne och handlar. Vissa kan ju göra det lite pinsamt av olika anledningar som vi inte ska ta upp, men det funkar ändå! Jag har ju förmågan att kunna driva på ett samtal rätt bra så.. hahha.

Ja, även jag har blommor med mig hem idag! Och man kan ju fråga sig, till vem? Mja som sagt, en del personliga grejer skriver jag inte i bloggen.. 😉 Nu har ni något att fundera på!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • gillar din blogg jätte mycket
    grymt utseende har du också,
    sköt om dig,kram (:

    2009-02-13 22:43:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!