Torsdag – Prov, shopping & slapp

Heeej!

Nu är jag hemma från stan med några nya sötsaker att stoppa in i garderoben såhär inför våren, wiie! Först gick jag med Jill och Tina och vi sprang in i Cajsen men sedan skulle tvillingarna hem och äta så då gick Cajsa med mig ett tag innan hon skulle till gbg och då fick jag klara mig i falustad på egen hand! Hhaa. Det är rätt skönt egentligen, att gå på stan ensam allså. Man får så mycket mer gjort, och framför allt köpt! Man har bara sin egen åsikt att tänka på! Så då blev det lite smått köpt, en tröja, ett par byxor och en herrskjorta som är huuuur mysig som helst och huuuur snygg som helst när Fanny fixat till den lite kan jag lova! Haha, nog finns det magi allt.

Ja, så har vi ännu en dag då jag inte ska plugga, så det blir en "ta hand om mig själv kväll" så jag kan inviga mina nya badrumsgrejor! Och så ska jag kolla på ett one tree hill avsnitt också. Imorgon är det sovmorgon för det är friluftsdag, jag och tvillingarna ska på vinterpromenad! Provet idag förresten, kunde precis allt! Jätte skönt.

Nej nu ska jag lägga in shoppingen och en outfit, så stay were you are!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • kan man få se vad du köpte? 😀

    2009-02-12 21:23:50
    Svara
  • bilder på vad du köpte? 😉

    2009-02-12 18:32:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!