Damp blogg!

Jag blir galen, men nu är jag ju inne iallafall

Hoppas ni har haft en bra kväll. Jag har haft en allmänt grinig dag men jag överlever det med. Imorgon är det som sagt friluftsdag och sedan ska jag tydligen jobba två timmar fick jag reda på nu, men det ska nog gå bra! Kommer vara sjukt mycket nu innan alla hjärtans dag.. Ja men iallafall, sedan på kvällen så ska jag nog bara vara hemma. Ska jobba tidigt på lördag så det blir till att lägga sig tidigt. Får väll se om någon social människa har vägarna förbi så den kan roa mig!

Nej nu faller ögonlocken snart igen så jag ska borsta gaddarna och lägga mig och sussa, men vi hörs väll imorgon bitti! Ska gå upp onödigt tidigt så jag kan lata mig länge och väl! Så vi hörs då för nu gör huvudet ont..

puss!


-Ja, såhär såg jag och Ylva ut på promenaden förra året.
Vi hoppas på snyggare resultat för min del!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jag tänker var precis lika snygg som förra året.

    Y 2009-02-13 09:11:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!