Vad gör jag när jag inte pluggar?

Här igen!

Satte mig nere i köket med mat och allt och tog ett djupt andetag för att börja plugga, men så börjar jag läsa igenom och tänker "Men herregud, jag kan ju redan allt dehär" haha , ja så var det med det. Vad ska jag nu göra av min pluggkväll? Städa lite kanske? Se en film? Tror det blir lite av allt faktiskt.

Imorgon ska jag ha lite masshopping med Jill och antagligen Tina! Ska kika på ett par byxor, en tröja och lite ny rengöring och sånna smågrejer. Mys mys. Men då måste jag snacka med pappa om lönen ikväll så jag har lite pengar att köpa saker för! Ja juste förresten, nu har vi köpt huset! Min familj är i sthlm idag ju och nu har dom skrivit på papprerna, läskigt!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. puss


– Plugg + middag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • //Dan

    Dan 2009-02-11 19:21:58
    Svara
  • Ser ju gott ut… 😛

    2009-02-11 19:21:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!