Sega onsdagar

Hejhej!

Nu är jag hemma efter en lång och fruuuktansvärt lång skoldag! Och detta även fast jag inte var i skolan på hela förmiddagen. Då snackar vi jobbig dag! Först på morgonen sprang jag ju iväg till rådhuset och sedan när det var klart så orkade vi inte sitta i skolan och prata och Lisa hade inte ätit någon frukost så vi gick och satte oss på ett café istället. Sedan i skolan var det spanskaprov som gick sådär, svenska, drama och musik. Och nu är jag äntligen hemma och ska snart börja plugga inför So-provet jag har imorgon. Min familj är i sthlm så jag är ensam idag.

Ni läsare slutar aldrig förvåna mig. När ni fattar att jag inte tar åt mig när ni stör er på mitt utseende, smink eller personlighet, ja då börjar ni störa er på vilken skola jag går på? Och tror att jag ljuger om mina läsare? Hahaha. Ni fär väll vänta och se 😉 Nej nu ska jag lägga upp en outfit men innan det lite bilder från idag!


Fina Falun!


– Väntar på att allt ska öppna..


Fula är allt man kan säga


Lisa hade färgat sitt hår och det var fiiiiiint 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!