Fannys musiklektion

Jaaaaaa

Så var ännu en dag slut och det närmar sig den sista helgen innan lovet! Hm, nu tog det stopp. haha. Nu har Pappa och Jonatan kommit hem iallafall! Skönt skönt, så är vi en hel familj igen! Hahaha. Jag ska inte skriva så mycket för det har redan gått 15 min för mycket men blogg.se har vart så sjukt segt idag! Allt har gått så långsamt det bara går känns det som. Se kommmentarer, statistik, ladda upp bilder och inlägg. Jaja, vi hoppas på bättring imorgon annars går Fanny i taket!

Nej nu måste jag sova, men här får ni lite bilder på hur jag kan roa mig en musiklektion. Jag menar, vad ska jag göra? Jag kan ju mina texter och hålla i en mickrofon, men dom kan inte sina ackord så då får jag ha kul själv! (= haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!