Tidag.

Hejhej!

Jag vet att förlåt börjar bli uttjatat men jag ska bättra mig! Direkt efter skolan så gick jag hem med Johannii och vi skulle baka och plugga. Bakandet blev av men vi satt mest och pratade istället för att plugga, trevligt trevligt! Så hon gick nyss och sen åt jag med Mammi och nu sitter jag här! Idag har flugit iväg, så nu är vi inne i en sån period igen! Brukar bli så mitt i skolveckan.. Fast nu är det ju snart lov iallafall! En och en halv vecka kvar, och det händer ju mycket kul innan det! Alla hjärtans dag & födelsedag! Och så vill jag vara med mina älsklingstvillingar! Känns som att det var länge sedan jag bara var med dem nu.. var väll förra veckan men vanligtvis är jag med dem varje dag så, haha.

Idag när jag kom till skolan fick jag den underbara överaskningen att vi skulle lyssna på en föreläsning HELA dagen. Eller nej, det blev hela förmiddagen och på eftermiddagen skulle man hålla ett tal om precis vad som helst. Så jag stod där och berättade om varför jag inte dricker läsk, hahaha.

Nu är ni sådär tråkiga igen, många fler som kollar bloggen men mycket färre som kommenterar! Det är lite tråk måste jag säga 😮 fast jag antar att jag får skylla mig själv med min dåliga uppdatering.. haha

Nu ska jag kika igenom plugget lite så ska jag snart skriva mer! pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!