Smarta stället!

Gör ni också sånnadär missar och lägger viktiga grejer på något "riktigt smart ställe" och glömmer sedan bort vart det bra stället var? Jo, det händer mig rätt ofta. Nu är det massa presentkort med många viktiga nollor på jag har lagt på ett bra ställe som jag nu inte på något sätt kan förstå vart. Haha. Kommer igåg att jag försökte klämma in dem i mitt lilla kassaskåp jag haft sen jag var liten som bara står, men det var ett som var för långt så jag la dem någon annan stans. Men frågan är ju vart? Anledningen till att jag letar efter dem nu är att jag har en sminkning där som jag tänkte utnyttja, men vi får ju se hur det går nu! Hahah.

Hur är det med er tråkmånsar? Med mig är det bra men är lite nervös inför spanskaprovet imorgon. Jag ska hoppa in i duchen nu eftersom att jag alltid försover mig och inte kommer hinna det imorgonbitti. Sedan ska jag sova. Men vi får väll hoppas att både ni och jag är roligare imorgon! Då kommer Pappa och Jonatan hem också, wiiie 🙂

puss

ps, önskemål av läsare: jag är snyggast och bäst! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!