Frågor & Svar

fan va lätt det e o få bra på er skola´. inte konstigt att lärare på andra skolor snackar skit om er
Haha, dehär var gulligast på länge! Lärare snackar skit om oss, huhu. Ja tur att dom inte betygsätter mig då =D och nej, söbelever har högst krav på sig i Falun och eleverna från är enligt ett test som gjordes på 10 i topp listan på bästa skolor i sverige. Vi lär oss på ett annorlunda sätt, och har du tänkt på att det kanske bara är så att vi är smartare? 🙂

asså vem är de som tar såna modellbilder på dej :O?
Olika, det som finns på bloggen är antingen Jocke, Martin eller dem nya som Lisa tog.


bra text men du skulle du inte visa att du kan gå utan smink om du la upp en bild på dig när du inte var skit brun och hade precis varit utomlands?? typ en ild på dig mitt i vintern utan smink ( och ingen nylig solsemester eller solarium besök eller BUS??) hahah

Hm, okej. För det första så tog la jag upp dehär inlägget i sommras och tog bara en nytagen bild, för det andra hade jag inte vart utomlands där, för det tredje är jag aldrig blek :), för det fjärde solar jag inte solarium och för det femte så la jag så sent som förra veckan upp en osminkad bild jag tog den dagen 🙂

hej, jag undrar hur många läsare du har?

Ja de senaste dagarna har det ju vart ca 250 om dagen! 🙂

dricker du?

Ja annars blir man uttorkad. Jokk! <3

vart bor mimmi?

Göteborg

hahahaha vad tycker du om nora poormortezavy? va ba tvungen att fråga. :*

Känner henne inte och jag snackar inte skit om folk jag inte känner så no comments 🙂

hej. jag gillar din blogg mkt. 🙂
jag undrar hur du ändrar texten allra högst upp, och hur du får dit bilder?
tacksam för svar. 🙂
Folk verkar inte förstå att det är en hel bild jag har där uppe, med bilderna ihopklippta och texten är på bilden. Så du får fixa en sån och använda som header 🙂

varför ens ha fest när man kastar ut hälften?

Haha för att den hälften inte var bjuden?

ska den röda tröjan vara så kort lr är den förliten?:/
Den ska vara så! 😀 fint va?

Ofta du har en lillasyster? 🙂
Nej det är min lillebror 😉 hahahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • joru.. jag såg bögar såhär års långt innan gustaf skrev, har dan någon motkommentar? 😉

  p3 2009-02-14 01:01:33
  Svara
 • mm, den röda tröjan är fin:D

  2009-02-11 18:12:11
  Svara
 • //Dan

  Dan 2009-02-11 16:23:23
  Svara
 • Haha ja de är klart, men jag konstaterade bara att det är mycket bögar såhär års. 😉

  2009-02-11 16:22:58
  Svara
 • hahaha 🙂 fanny jag tycker att din blogg är trevlig & rolig att läsa.. mycket kul här, haha! men dan.. jag tror att fanny håller med mig, om man har en sån här blogg då får man helt enkelt vänta sig kritik också! alla tycker olika & tydligen så har en del lite mindre snälla saker å säga.. låt dom! men fanny, hoppas du inte tar åt dig :O haha

  Paatricia 2009-02-11 12:57:20 http://soointeresting.blogg.se/
  Svara
 • De är mycket bögar såhär år, att tyda från alla kommentarer!

  Dan 2009-02-10 22:41:31
  Svara
 • herregud du måste nog vara en av de mest blåsta människor ja vet. Nu skriver du väll ett dånt där inlägg igen" jag har varit snygg på sisståne, ja är bäst"hahhahahaha så blåst

  Gustaf 2009-02-10 22:34:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!