Studiedagar ska utnyttjas

Godmorgon!

Här sitter jag som försovit mig som alltid! Klockan ställde jag på 9 och då vaknade jag också, fast självklart tillräckligt trött för att trycka på "stäng av" istället för "snooze". Så nu klockan 12, vaknar jag istället! Inge vidare alls. Och inte mår jag speciellt bättre heller, men jag är på ett helt annat humör! Jag är på ett såntdär humör när man vill börja med nya grejer. Jag fick världens lust att inreda rummet i sthlm tillexempel. Eller köpa massa nya kläder! (oroa er inte, det ska inte ske) hahaha. Nej men jag måste sätta fart nu för klockan ett ska jag vara nere på torget för då har jag, Johanna, Lisa och Lala ett möte med Komunalrådet som vi ska jobba med nu framöver medans framtidspiloterna är igång. Efter det blir det antegligen fika med alla söbtjejor! Så ska vi prata om helgen och annat och det kan jag lova er att det behövs för min del! Men nu när jag tänker efter förresten, så mår jag visst lite bättre. Klumpen i magen är visserligen kvar men jag tänker inte lika mycket på det och jag kan tänka mig att hitta på saker villket inte var det minsta lockande igår. Det går frammåt ser ni! Bara att stå ut.

I Fredags fick jag en present med godis och ett doftljus. Nu imorse när jag skulle hugga in på godiset så smakade det som doftljuset luktede! En stor besvikelse måste jag säga 😉 Haha. Nej nu måste jag börja göra mig iordning för att hinna. Duschen är ju bara att glömma men jag ska nog kunna göra något snyggt av hur jag råkar se ut i nuläget, haha! Sedan när jag kommer hem ska jag städa upp lite mer efter i fredags, och i mitt eget rum. Sedan ska jag läsa massa bloggar för det har jag inte hunnit göra på hela veckan! Illa Fanny, illa.

Men vi hörs senare alla glada och ledsna, vi lever ju iallafall!

puss


Söbtjejerna! Huu, jag känner inte ens igen mig själv! haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!