Ingen vidare bra dag

Heeeej

Som ni kanske märkte så mår jag inge vidare alls så jag ställde in med folket jag skulle träffa och la mig i sängen och pratade i telefon istället. Det är inte lätt. Nu har jag just vart nere och pratat och ätit med mamma. En jävla snurr på allt är vad det är. Jag skulle just nu vilja vara en känslokall fladdermus eller något. Det skulle vara mycket enklare och skönare. Eller också bara helt opåverkad av kärlek och sånn skit. Bajs är vad det är säger jag bara. Haha, arg eller vad?

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Tror inte det är någon vidare idé för mig att vara vaken längre för jag mår bara dåligt, är ledsen och trött så jag kan lika gärna sova bort några timmar och handskas med det i ljuset imorgon istället. Och annars är ju alternativet film och det sista jag vill just nu är att se någon gullig kärleksfilm med massa lycka i eftersom att det inte är i närheten nu.  Men ha det så bra i skolan imorgon allihopa! Hehe. Själv har jag trevliga planer. Och det bästa av allt är att det är utanför huset, så jag kommer ut och tänker på någonting annat! Vi hörs.. när jag vaknar? haha.

Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hoppas du får en fortsatt trevlig måndag 🙂
  Kolla gärna in min fotoblogg.

  Arandur 2009-02-09 13:37:33 http://arandur.blogg.se/
  Svara
 • hej, jag undrar hur många läsare du har?

  erica 2009-02-09 13:29:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!