Gud va snygg jag måste blivit!

Hejsan svejsan!

ja, eftersom att jag kom upp väldigt sent imorse ska jag lägga mig i sängen och läsa nu eftersom att det kommer ta ett himlans tag för mig att somna. Nu sitter jag iallafall här med min drickyogurth.. haha. Var väldigt sugen på milkshake och dehär var det närmaste jag kom. Idag är jag flyttpepp igen, tro det eller ej efter alla omständigheter och hur jag satt och bara ville att den skulle försvinna igår. Men det blir bra för mig att börja om, varesig det tar död på mig nu eller ej!

Jag måste ha blivit fruktansvärt snygg på senaste tiden? För det bara strömmar inte avundsjuka kommentarer om att jag är ful, äcklig och patetisk. Hihi 🙂 Jag är bäst.

Nej nu ska jag sova men dagen till ära tänkte jag göra så att ni som vill får skriva ett önskemål på någonting jag ska skriva om eller göra imorgon så lovar jag att välja ett och göra! Kan vara att berätta om något, skriva vad jag tycker om något, lägga ut en favoritlåt, ha frågestund osv. Så passa på nu! Godnatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Svara på massa kommentarer! sett massa frågor jag också vill ha svar på! 🙂

    2009-02-10 20:33:56
    Svara
  • Börja blogga lika mycket som förut kanske. 🙂

    2009-02-10 17:49:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!