Fanny har namnsdag

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, mycket trevligt var det! Så nu ska jag ta tag i städningen på en gång och sedan göra sånnhär slappgrejer som att läsa bloggar och sortera bland bilderna på datorn. Jag har två prov denhär veckan och jag börjar oroa mig lite över dem faktiskt. Blir till att plugga mycket! Ett i spanska och ett i SO. Det hade inte setat fel med mvg i dem ämnerna kan jag ju säga.. Och på tal om mvg så fick jag tillbaka värmeverks provet i fredags! Kommer ni ihåg hur nervös jag var över det? Jag fick iallafall mvg på det och hejuda mig vad glad jag blev! Hehe.

Dessutom har jag namnsdag idag! Så säg grattis nu kära läsare 😉 Nej nu ska jag sätta fart! pussKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • fan va lätt det e o få bra på er skola´. inte konstigt att lärare på andra skolor snackar skit om er

  Gustaf 2009-02-10 19:47:10
  Svara
 • fan va lätt det e o få bra på er skola´. inte konstigt att lärare på andra skolor snackar skit om er

  Gustaf 2009-02-10 19:47:08
  Svara
 • lala^^<3?

  colle 2009-02-10 10:04:28 http://colli.blogg.se/
  Svara
 • Grattis! (F)

  2009-02-09 21:41:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!