Hej söndag!

Heluujjj!

Förlåt att jag inte skrev igår men Jocke, Martin, Adam och William kom igår natt. Tre av dem drog runt halv 4 men Jocke gick inte hem förän runt 6 och då var jag skapligt trött kan jag lova er. Ett blogginlägg då hade inte allt blivit en vacker syn, haha! Vi hade en lugn och trevlig lördagkväll iallafall, och det behövdes efter den röriga och vilda fredagskvällen! Perfekt helg med andra ord, både och!

Nu går Mimmis tåg hem snart.. Halv 4. Ska bli jätte tråkigt att hon åker måste jag säga! När vi väl träffas blir det alltid så kort. Fast nästa år kommer vi träffas masssaaaa då tågresan är en hel del kortare! Ja, så vi ska lämna av henne på stationen iallafall och sedan hem till kusinerna där mina andra kusiner från Göteborg befinner sig just nu och Elias fyller år idag så vi ska fira honom! Jag tänker inte stanna där hela kvällen som mor min utan jag tar mig en promenad hem efter ett tag, så någon frivillig kan ju ringa och hålla mig lite sällskap. Och ikväll då? Jani, jag ska mest sitta. Vi har ju studiedag imorgon så det är som en lördag för mig idag. Ska kika om jag kan hitta någon att träffa senare, mysmys!

Men nej nu ska jag vara lite social emot Mimmi sista tiden men ni får lite bilder från igår så länge!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej. jag gillar din blogg mkt. 🙂
    jag undrar hur du ändrar texten allra högst upp, och hur du får dit bilder?
    tacksam för svar. 🙂

    . 2009-02-08 18:02:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!