Pantning = gratis godis

Helujjj

Jani, någon är lite depp pga igår eller? Haha. Anledningen till att jag kastade ut folk var att dom inte var bjudna, alla bjudna fick stanna kvar 🙂 så ta inte illa upp, men då hörde ni ändå inte hit eftersom att dehär var mina vänner. Och grinandet var inte ens i närheten av förknippat med alkohol. Herregud vad jag är trött på denhär stan. Men tack alla trevliga människor som var här, det var jätte kul!

Nu har jag och Mimmi vart och pantat runt 40 000 000 000 burkar och flaskor och köpt massvis med godis och dricka (festis) för pengarna! Mumma! Så ikväll ska vi bullra upp med det, täcken och massa kuddar i min säng och bara slappa och ta det lungt med några trevliga typer. Det kommer info om senare ska ni se. Och jag och Mimmi förutspår ett rejält läsarrekord idag och det skriker vi jippie för! Eller, jag gör iallafall.. Hahahha. Antar att det har att göra med gårdagen, och ja, fler bilder kommer! Jocke håller på att skicka (=

puss så länge!


– Våldsamma vi     (a)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!