Förlåt och lite bilder!

Hejsan!

Jag är jätteledsen att jag inte skrev någonting igår, men jag hade helt fullt upp heeela tiden och hann verkligen inte. Vi hade hur kul som helst iallafall! Jätte lyckat tycker vi (= Och det var sjukt mycket trevligt folk så vi hade super mys! Hade verkligen alla mina sötsötar här! Till och med Mimms från gbg. Jag ska inte skriva så mycket just nu för jag och mimmi ska lägga oss och lata någon timme innan vi åker och pantar burkar och fixar godis! Haha. Men här får ni lite av mina bilder som togs innan iallafall, så kommer jockes senare när jag fått resten! (=

Och så kör vi tack listan!

Jocke & Martin för att ni fotade och fixade musiken
Jakob för att du fixade med ljudet, räddade mitt liv och tog hand om mig när jag var lite ledsen.
Och där kommer även Islänningen, Martin, Mimmi och Cajsa in! På ledsen grejen asså.. haha
Niklas och kompisar för att ni kastade ut folk! haha
Sedan övriga som hjälpte till att få ut folk, hålla ordning och var roliga och sociala!
Jill, Tina, Magda, Mimmi och Mammi som hjälpte med all städning!

puss på igårkväll!

 


– Snyggingar innan!


– Hett


– Ni är bäst!

 
– Grrr


– Hopppp


– Jakob!


– Mimmmmms <3


– Lajsie


– jillsen!


– skåååååååååååååål

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • haha vad töntiga alla är ! din fest du bestämmer typ. nej men jag måste säga att vissa av dina läsare är patetiska. De säger dumma saker och fortsätter läsa? guch. haha jag gillar dig och din blogg i alla fall 😀 du verkar vara en mycket trevlig person!

  2009-02-07 19:13:32
  Svara
 • Ochjag tyckte de va super kul! Och vet att de är många som håller med mig 🙂

  Anni 2009-02-07 19:06:04
  Svara
 • Oh shiit! det luktar avundsjuka här! Känner ni? 🙂

  Fanny 2009-02-07 18:37:37 http://fannystaaf.blogg.se/
  Svara
 • håller med den över mig:P

  2009-02-07 17:12:44
  Svara
 • varför ens ha fest när man kastar ut hälften? grinar & har dig när du fått i dig lite alkohol! haha för rolig

  2009-02-07 16:25:58
  Svara
 • Vad var det ni gjorde? 🙂

  Nichole 2009-02-07 16:04:06 http://hiphopstreet.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!