Torsdagen avklarad

Nu är det sent igen så det blir kort!

Nu är allt på dagens schema gjort förutom att hämta Mimmi för det sket jag i. Hihi, hoppas hon fryser ihjäl där borta på stationen nu! Muhaha, rätt åt den jävlen.. Nejdå, nu ska vi inte vara så. Mimmi sover hemma hos en annan kompis inatt eftersom att jag ska lägga mig tidigt och till skolan imorn så kommer hon hit precis när jag slutar imorgon istället 🙂 Så nu ska jag lägga mig och sova sjukt gott till imorgon då det är den efterlängtade fredagen! Det kommer bli grymt. Och nöff. Haha nej nu är jag för trött så ska runda av det nu, men vi hörs imorgon när jag kommer hem allihopa!

puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!