I skolan

Heluuu!

Nu sitter jag i skolan på Erik för vi är klara med nationella provet lite innan. Dom andra har väll någon halvtimme till på sig. Jag skrev en novell så det var inte allt för hemskt för det kan jag ju iallafall och jag fick litew brottom imorse så jag hade danska brända madlar med mig, och det var ingen höjdare kan jag lova! Hahaha. Men min drickyogurth var mums iallafall. Nu känns det som att Erik sklickar mig på ryggen också, men då var tydligen inte fallet.

Nu ska jag vänta på mat ett tag och sedan på eftermiddagen har vi SO och NO. Sedan börjar den fullplanerade torsdagen. Vet inte hur mycket bloggning det blir med jag fotade en outfit imorse iallafall som jag ska lägga ut.

Nu surar läraren, måste springa! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • FREESTREET helt ny jättelätt att värva.

  Du får presentkort från NELLY eller et SUPERPRESENTKORT där du själv kan välja butik.

  Ta chansen helt gratis och jättelätt

  http://www.freestreet.se/?r=135

  2009-02-05 11:43:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!