Färdigbadad

Heeej

Nu är jag påväg till sängen. Jag är ledsen men det blir såhär dåligt med bloggandet denhär veckan nu, jag har så sjukt mycket att göra nu! Med skolan, fredagen och allt. Imorgon kommer Mimmi! Gud vad jag längtar, vet inte när vi sågs sist! I sommras typ? Herregud. Men innan det! Först ska jag och ylva kika klänning, sedan ska jag handla med mamma, sedan blir det yogan med jill och sen hämtar vi mimmsen på stationen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Jo! Jag tror jag ska fixa en videobloggning imorgon! Som förlåt för den dåliga uppdateringen! 😉 Hahahah.

Men nej nu måste jag sova, men hörs imorgon snyggingar! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vem är det som fottar ?

    elakingen ! 2009-02-07 20:17:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!