Stress-vecka

Hejhej!

Phuu hemma nu och ska ta det lungt ett tag men snart bär det iväg och tränar med Jill. Skolan idag var rätt seg men gick fort. Första lektionen var det nationelltprov i svenska, huu. Sen NO, Engelska, Lunch och info om framtidspiloterna som börjar imorgon. Sedan sprang jag ner till stan och gjorde lite ärenden, mötte även upp Lisa för lite med info och planering. Sedan har jag fikat och pratat teknikspråket med Jocke ett tag. Så, där har ni anledningarna till att det inte blivit något bloggande tidigare idag 😉

Jag börjar verkligen tröttna på vintern nu. Kylan och snön hindrar mig från mina söta små klänningar och fina skor! Gud vad jag längtar till sommaren, fast vi har ju grejer som ligger närmare att längta till också så klart!

Anna frågade mig nyss om jag hade kommit in i en ond cirkel med bloggandet, och ja, det har jag nog. Men det är inte så att jag inte har någon fantasi eller material, utan att jag helt enkelt inte har tid! Jag har så mycket att göra nu med skolan, planeringar och grejer. Säger bara tack och lov att vi inte har något prov eller liknande den här veckan! Inte som man behlver plugga till iallafall. Nu ska jag snart iväg och träna med Jill, sedan när jag kommer hem ska jag ta hand om hyn lite, blogga och ta det lungt och lägga mig TIDIGT. Jag kan inte glömma bort mig själv i allt dehär. Imorgon vet jag inte vad det blir, ska nog läsa igenom lite plugg som kommer, städa upp och börja göra iordning. Sedan på torsdags ska det handlas och Mimmi kommer, och sedan har vi den efterlängtade fredagen! Ni kan ju förbereda er redan nu på att det nog inte blir så mycket bloggning då. Varända minut på den dagen är planerad, men lite ska vi nog kunna trycka in!

Jag ska byta om till träningen nu men dagens outfit kommer snart, sen hörs vi när jag kommer hem ikväll!

puss och tack för att ni står ut!


– Här har ni mig ju fortfarande! =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!