Jokk bärdryck, livet <3

Sådärja, en lång varm duch senare så mår musklerna mycket bättre! Dock fortfarande långt ifrån bra men vi gör framsteg! (jag och musklerna alltså, haha)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag vänta på Johanna och Lala och vi ska gå till Jossi för att hämta henne och Therese och så ska vi gå till brits för början på framtidspiloterna. Nööödvändigt. Ja, iallafall. Imorgon har jag lång dag, blä! 10 över 4 slutar jag.. och då ska jag och Jill ner på stan och köpa Jokk! Mumsi 🙂 vi behöver stort föråd inför fredag! På tal om jokk, ni som undrar vad jag önskar mig, jokk bärdryck med blåbärssmak! Som ni kanske märkt har jag ett litet beroende och förådet här hemma börjar ta slut igen.. Om ni läser runt här i andra bloggar så ser ni att nästan alla säger att de är beroende av cola, men ohnej inte jag inte! Här är det jokk bärdryck som gäller! Haha.

Nej nu blir det sovdags för mig. Ont i hela kroppen så någon snäll människa kan väll komma hit och massera mig?! Vi hörs imorgon bitti om jag hinner, annars imorgon eftermiddag/kväll med en ny stress! Haha. Natti på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • från vildmarken av äääkta bär (:

  jillllll 2009-02-04 21:18:24
  Svara
 • från vildmarken av äääkta bär (:

  jillllll 2009-02-04 21:17:19
  Svara
 • massage, aa I guess I owe you 😉

  jesper ståhl 2009-02-04 11:20:10
  Svara
 • åh, jag håller med jokk är sjukt gott:D

  jessica 2009-02-04 10:03:00 http://jessicabostrom.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!