Helt slut! Jävla Jill.. haha

Heeej!

Hemma från träningen. Jag och Jill kom på lite fel pass så jag är rätt död nu kan jag säga. Eller fel och fel den jävlen lurade mig. Och med min sjuka som snart är borta, sömnbrist och ont i kroppen var det inge vidare alls! Men vi hade ju kul iallafall och nu kan jag lova er att jag kommer sova gott inatt!

Och som lite svar på kommentarer, jag använder inte sådär mycket smink annars det är bara på domdär bilderna 😉 outfiten lades inte ut för att mamma hade lånat kameran till jobbet så pappa kom hem med den först nu och för er som inte fattat så är det min bror som är sminkad på bilderna längre ner! Haha.

Outfiten kommer nu, wiho!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!