Snabbis!

Hej på er!

Förlåt att jag inte skrivit tidigare idag men jag har vart nere på stan med Jill och Tini! Jag fyndade lite, hittade en ny älskling och köpte ny rengöring. Sedan tog vi en fika på Du & Jag och satt och pratade om allt. Mycket mys och trevligt kan jag lova! Sedan var vi även och kikat på priser på glas och lite grejor som måste fixas i veckan!

Nu ska nu ska vi sminka bror min till fjortis! Haha, gud va jag älskar honom! Bloggar senare ikväll med dagens köp och sådant! Håll ut!

pusss


Och idag tycker jag att Erik och Anton förtjänar en bild! Erik för att han är min bästa kramkompis och Anton för att han "bara är ute efter sex" Hahaha, det var underhållande.. haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!