Promenix med Cajsen

Jag har skrivit två långa inlägg nu, men precis när jag skulle trycka på publicera, kändes det bara smartare att radera det av någon anledning. Jaja, så kan det vara. Nu har jag iallafall setat här och gjorde precis ingenting ett tag så nu tvingar mamma ut mig i "friska luften" så jag ringde Cajsa så vi ska snart ut på en promenix. Jag orkar inte sminka mig eller något, så det får bli såhär!

Om någon har något önskemål om något jag ska skriva om så kommentera loss, för jag har absolut INGEN fantasi alls idag. Vi hörs när jag kommer hem!– Usch vad jag saknar våra sommarpromenixer! ge mig sommar sommar och värme!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åh jag behöver hjälp. Min kille kontrollerar mig hela tiden, och han hotar att göra mig illa om jag gör slut 🙁 vad ska jag göra?!

    2009-02-01 14:23:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!