Hissa & Dissa

Stickat
Jag är beroende! Tröjor, mössor, sockor, pannband, halsdukar! Ja allt, jag är helt förälskad i stickat. Mest tröjor, skulle kunna ha hur många stora mysiga stickade tröjor som helst! Och så är det bara sååååå snyggt på killar.. *dreggel*

Roliga skolarbeten
Hur kul är det inte när man får ett roligt skolarbete som man faktiskt VILL göra? Det händer inte så ofta men när man väl får det är det ju hur kul som helst, och mycket enklare att göra det bra.

Bamse
Världens starkaste björn och min idol! Jag prenumenerar fortfarande på tidningen! =D

Brist på idéer
Ja, för det första, när jag har det. Det är svårt att ha en blogg när man inte har några idéer alls och det känns som att allt man skriver bara blir fel. Men samma sak när jag ser läsare som nästan kopierar saker från min blogg. En gång är väll okej och det tar man som en komplimang eftersom att dom gillar det men händer det igen och igen så blir det jobbigt. Jag menar, det är ju ändå mitt material, mina ord och mina idéer?

McDonalds
Det är äckligt och onyttigt människor! Visst, det kan vara gott ibland och glassen är gudomlig men nej. Jag dissar McDonalds!

Längd (på mig iallafall)
Jag tycker det är hur jobbigt som helst att vara lång! Jag är 175cm och jag är ofta längre än killar, vilket stör mig, och har jag klackar skulle jag lungt kunna bli misstagen för eifeltornet. Förut använde jag inte klackar pga det, men det har jag slutat upp med. Jag tycker om det så jag använder det ändå. Folk säger att det är snyggt att vara lång och visst är det det, men jobbigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • jag känner igen det där med längden ^^ Jag är 171 och är längre än alla mina kompisar. Lite pinsamt då o då x) BTW Älskar din blogg!

  Sophia 2009-11-16 19:16:21
  Svara
 • om du är eiffeltornet och lisa är lutande tornet i pisa så är jag globen ! HAHAHA

  theréseee 2009-02-19 18:38:19
  Svara
 • ja det är tragiskt att folk kopierar… men det är mer tragiskt om man VILL kopiera dig 🙁
  vart har denna värd tagit vägen?
  'fjortisar på förtid' det är inte lika illa som det här, uhmg

  p3 2009-02-14 00:57:49
  Svara
 • haha om du är eiffeltornet så är ju jag fan lutande tornet i pisa!

  Fnizzbubblegirl 2009-02-02 20:57:10
  Svara
 • haha om du är eiffeltornet så är ju jag fan lutande tornet i pisa!

  Fnizzbubblegirl 2009-02-02 20:55:35
  Svara
 • du är dissad om du dissar donken!

  jorre 2009-02-02 19:19:23
  Svara
 • Jag förstår precis hur du menar, det där med längden. Jag är 1.74m och är omkring 10cm längre än alla kompisar och nästan lika lång som killarna. Jag älskar att gå i klackskor, men har inte gjort det för att jag blir så himla lång. Men nu struntar jag i att jag blir lång. =) Visst kan det bli jobbigt att vara så lång men ibland är det ganska praktiskt också. =)

  Emma 2009-02-01 22:43:29 http://emmaburfelt.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!