Hej Februari

Godmorgon godmorgon!

Jag steg nyss upp ur sängen men jag har hunnit trycka i mig lite frukost också. Usch, jag var inte alls hungrig idag, mådde illa av att bara tänka på mat men lite yougurth fick jag i mig tillslut iallafall. Har ni sovit gott? Det har jag! Dock för lite. Calle ringde inatt och våra samtal har ju då en förmåga att alltid alltid dra ut på tiden en timme eller två så. Men tillsut somnade jag!

Nu är det ny månad. Februari. Februari är en av de bästa månaderna, inte bara för att det är MIN månad, haha, utan för att det är den sista riktiga vintermånaden. Sedan börjar våren komma! Fast det snöade ju iförsig i Maj förra året så man ska väll inte hoppas på för mycket kanske.. hahaha. Men februari dehär året kommer bli grymt! För att det har jag bestämt nu!

Ja, det är ju söndag idag! Och det innebär slapp, städ och plugg. Men eftersom att jag inte har något plugg blir det bara slapp och städ. Tycker ni också att jag har städat en himla mycket på senaste tiden? Hahaa, jo men det har jag. Men efter en helg med Lisa brukar det städade alltid vara som bortblåst så! 😉 hahha. Nej det är faktiskt bara lite kläder här och var nu som jag ska hänga in i garderoben. Sedan ska jag börja rensa grejer så jag slipper göra allt när vi börjar packa ihop allt i kartonger nu i vår.

Nu har jag inte speciellt mycket mer på hjärtat, men jag hade tänkt lägga upp lite fler av bilderna snart. Annars hörs vi om ett litet tag när jag kommit på något vettigt att skriva!

Tills vi hörs igen, pussss!


– Ja såhär såg jag ut förra Februari. En hel del har förändrats kan jag ju säga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!