Glad Fanny säger hejdååå

Hej mina kära läsare!

Läsarrekord idag, och det var precis det jag behlvde just nu kan jag säga! Har verkligen fått upp blogg-energin igen! Haha 🙂 Nu är klockan 12 och jag orkar inte sitta här och hänga längre så jag ska gå ner och fixa mig ett stooort glas jokk, tvätta av sminket, stänga av datorn och lägga mig i sängen och kolla på One tree hill tills jag somnar!

Idag har vart en bra dag fast kvällen var ganska tråkig och seg men jag tror att jag behövde det om jag ska bli frisk någon gång. Så vill jag säga tack till alla gulliga kommentarer, ni som skriver på msn och ni som mailat! Hur gulligt som helst och det är som extra bensin eller något! Jag vill bara skriva 2000 inlägg på en gång! Haha. Så tack! 🙂

Vi hörs imorgon hörni, då det vanliga söndagsreceptet ska hållas! Som det ser ut nu iallafall.. puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!