Film & Festis

Heeej!

Nu är jag hemma igen. Vi hade mycket trevligt och hann prata om allt mellan fest och killar, USA och idioter. Vi hann även köpa 4 munkar och en festis! Hahaha. Munkarna försvann genast ner i våra magar men festisen står nere i kylskåpet och väntar på mig nu så jag ska hämta den, lägga en ansiktsmask och lägga mig i soffan och kika på Bring it on all or nothing. Har inte sett just den bring it on filmen men Hayden är ju sjukt duktig så den lär ju vara bra!

Ganska död söndag, huh? Det står still med att prata med folk, kommentarer, fantasi och ork. Vi får väll hoppas på att vi alla bättrar oss fram åt kvällen! Nu ska jag börja men vi hörs väll om ett tag då?


 Älskade svartavinbärs smak! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!