Fantastik början på februari

Hej på er allihopa!

Gud vad idag har vart en bra dag! Allt har bara blivit rätt! Nytt läsarrekord också, på hur mycket som helst över det senaste igår! Helt sjukt kul! 🙂 Så har det äntligen fixat sig med lite inställningar på bloglovin vilket var skönt då jag väntat på det sedan i sommras! Haha. Det enda som kan göra det bättre nu är om jag lyckas övertala Tina att följa med mig ner på stan imorgon. Men det brukar ju gå. Annars får jag väll muta med fika, funkar alltid på henne =D hahahaha.

Nej nu måste jag lägga mig i sängen och sova, men vi hörs imorgon allihopa! Och då är det underbara måndag, hehe. Nej men den här veckan kommer nog gå fort, eftersom att det längtas till helgen! Och förresten, det har jag inte sagt än. Mimmi älskling kommer upp till mig på fredag också, som pricken över i! Nej, sova var det. Puss & Natti!

Men det bästa med min dag var nog nästan middagen.. Pankakor! Haha <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!