Mysig fredagkväll

Hej!

Nu har vi sett färdigt filmen, druckit vår festis och ätit våra chokladtomtar och blivit fruktansvärt trötta! Så nu hade vi faktiskt tänkt på gå och lägga oss, trot den som vill! Haha. Men vi ska upp tidigt imorgon och jag är ju sjuk och så så det blir great. Men om jag känner oss rätt så blir det svårt att motstå när man lägger sig i en säng med ett one tree hill avsnitt pausat på tvn framför.. 😉 Haha, ja vi får se! Jag är trötter kan jag lova iallafall.

Det strömmar in frågor och jag kommer vara borta i stort sätt hela dagen imorgon och hemma på kvällen och då tänkte jag köra en liten frågestund eftersom önskemål på det kommit upp också, så spara era frågor tills dess! Och nu hoppas jag att ni kan placera era fingrar på tangentborden och faktiskt fråga något också! 😉 men det tar vi imorgon.

Nej, smink är inte min grej längre. Så fort jag lagt på det bara längtar jag efter att få tvätta bort det igen! Haha, och det är vad jag tänker göra nu! Lägg märke till mailadressen som tillkommit i sedan på headern. Utifall någon vill skicka nått, fråga och så vidare som ni inte vill göra genom kommentar, så kör hårt mina kära läsare!

Men nu vill jag borsta tänderna, vi hörs imorgon bitti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • VILKET HUS ÄR STÖRST?

  vad ska bli läskigast med att flytta till sthlm?

  Kommer du sakna dannie?

  varför är ni inte vänner längre?

  kommer lisa åka ner och hälsa på dig?

  vad är det bästa med huset ni ska flytta till?

  Ligger det i närheten av shopping?

  är lisa tillsammans med någon? vem?

  anonym 2009-01-31 10:49:45 http://anonym
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!