Vi fick huset!

Ni är budgivningen på huset klar, och vi fick det! herremingud vad glad jag blir! AHHHHHHHHH! Jag ska genast sätta mig och rita på rummet och det som stavas d-r-e-s-s-i-n-g-r-o-o-m!!! AHHH! Ingen kan beskriva hur lycklig jag är just nu! Nu ska jag inte skriva mer för jag kommer spåra ut totalt snart men Lisa är påväg nu så vi hörs senare hörrni! Wii! PUSSSSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hur mycket kostar huset?

  Vart ligger det?

  VAd ska bli bästa med att flytta dit?

  Vilket hus är finast seriöst, det du bor i nu eller det här gula?

  VIlket av dom är störst vitta eller gula ?

  ÄR det pool? bubbel pool?

  Hur bor du i Falun? Stort, litet? vad är det bästa?

  ANONYM 2009-01-30 21:28:34
  Svara
 • håller med 🙂

  2009-01-30 21:04:47
  Svara
 • vissa bilder på insidan? ''vissnings bilder'' förklara hur många rum? och bubbelpol och så? skulle vara kul att få veta.

  --- 2009-01-30 20:16:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!