Liktliktlikt!

Hejjjjjjjj!

Förlåt att jag har vart lite off, men jag är verkligen sjuk nu alltså.. blää. Orkar ingenting alls. Men nu ska jag iallafall ta mig en dusch för Lisa lär komma om ungefär en timme. Ska bli så kul att spendera en hel kväll och natt med henne igen! Var jätte länge sen sist, vi har bara hunnit med snabba fikaträffar på stan! Och ikväll ska vi bara ta det lungt, titta på tv, äta och planera lite till födelsedagsfesten! kulkul!

Nej nu när jag kikat på massa One tree hill avsnitt så har jag kommit fram till att han som spelar Chris Keller bara MÅSTE vara släkt med han som spelar Jamie! Dom är så sjukt lika, alltså det är sjukt! Det är precis samma ansikte! Om Jamie hade vart med tidigare i serien och Chris senare hade jag seriöst trott att det var samma person! Men så var ju nu inte fallet.. jag har kollat upp det och dom har inte samma efternamn men på något sätt måste det vara släkt eller något! Det skulle vara helt sjukt annars. Syns kanske inte på bilderna men vi othfan, vi vet 😉– Okej, nej inte på bilderna här men när Jamie gör en såndär min! Precis samma face!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • men fanny är du helt slut? hahaha ps jag vet redan svaret

    johanna 2009-01-30 23:59:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!