Jag har Lisa, vem har du?

 Hejhej!

Nu sitter jag här igen efter en snabbis till stan. Vi skulle köpa "något" som tillslut blev festis och chokladtomtar! Hehe. Och bilder på det, kommer! Nu ska vi sätta oss och kika på Twilight! Och senare får vi se om vi orkar göra några snygga makeovers eller något! Hehe. Ja juste, hitills har vi förresten planerat en hel del och lagat middag som blev köttbullar och makaroner med ost! Mumsimumsi. Nej nu är jag för sugen på att se filmen så vi hörs mer senare. Det var länge sen jag sa det men, hoppas ändå att ni gör något roligare än att kika min blogg en fredagkväll! Och här kommer lite bilder!

klassiskt, haha puss!


– Jag har Lisa, vem har duuuuu?


– Sen blev jag sur på Lisa när hon raderade massa tjusiga bilder.. 🙁

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!