Den bjuder jag på

Tjaaa!

Här har ni slappFanny kan jag lova er, har kikat på en hel skiva av One tree hill i sängen innan jag orkade sätta på datorn. Så här sitter jag, sådär typiskt sjuk, i en stor t-shirt, osminkad och håret i en ful knut (se bild) hahaha. Ja, jag hade tänkt ta en dusch innan jag träffar Lisamin ikväll iallafall! Usch, jag är varm.. eller snare het.. hehe. Nej nu är jag trött som ni märker. Jag ska nog lägga mig och kolla på ett nytt avsnitt, det var skönt där i sängen och inte behöva tänka på någonting annat!

Men vi hörs senare hörrni, det är ändå tråkigt när ni alla sitter i skolan! Och så är det fredag idag också, wihoo! Fast jag ska nog ta det rätt lungt faktiskt, vi får se. Borde vara still med sjukan och allt. Dessutom kommer ju nästa helg bli grym så det gör mig ingenting alls..! 😉

pussssssss


– Pinsaaaamt Fannyyyyyyy (; godmorrn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • gillar din blogg 🙂
  fortsätt blogga .
  du har även GRYM klädsmak/stil
  sköt om dig!

  2009-01-30 13:27:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!