Skolsugen?

Jani

Nu är det mörkt ute och ännu en dag är över och en kväll väntar, gud va gammal jag låter, haha! Jag vet inte vad det är med mig riktigt. Jag vill bara flytta, fixa mitt nya rum och börja i skolan! Jag vill ha ett roligt arbete i rättskunskap eller psykologi och bara sitta där uppe vid mitt skrivbord och göra det riktigt riktigt bra! Ja, var lugn, jag undrar också vad som flugit i mig.

Nu har jag iallafall städat klart i mitt rum och ätit lunch till ett Gossip Girl avsnitt. Eller, lunch och lunch. Jag stekte tre ägg och la på mackor. Och sen slank det ju ner lite choklad ifrån paradis asken också, kanske..? Hahaha, jaja.

Jag skriver snart när jag har något vettigare att berätta! puss!

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/54728/fannystaaf?claim=qe18c708suc">Följ min blogg med bloglovin</a>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • När kommer erat hus ut på hemnet?

  2009-01-29 19:31:33
  Svara
 • =D

  2009-01-29 17:43:45
  Svara
 • kommer inte bilder på ditt rum snart?

  2009-01-29 17:43:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!