Sjukling

Hejsan!

Hm, jag har verkligen tappat fantasin med hälsningsfraser? Men hur skulle det se ut om jag skrev typ "tjaaaaaaaaa!" eller "hej snygging!" som jag hälsar utanför bloggen.. haha, ja det kan diskuteras länge och väl.

Iallafall, jag blev hemma från skolan idag. Var för dålig för att gå. Usch, jag hatar att vara sjuk… Men vi har ju inget viktigt i skolan nu och jag skulle ändå vart typ ensam där idag eftersom att alla är på falufri eller skol dm i innebandy så. Och av någon anledning ville dem inte ha med mig på det..? Hm, kommer aldrig förstå hur dom tänker riktigt.. Hahahhha.

Jag gick upp för inte så länge sen, och har ätit frukost och sådant. Idag ska jag ta tag i resten av rummet, så kanske jag kan fota och lägga upp bilder ikväll. Har nämligen fått önskemål om det, så då ska det väll kunna fixas! (:

Sedan ska jag även ta hand om min kropp idag! Ansiktsmask, ryggen och benen är nästan värst! Snart kan man ju missta dem för mansben.. hahahahha. Lite onödigt att sitta och sola dem i USA för att sedan komma hem och låta håret växa och se dem torka igen utan att göra något åt det? Nej nu ska vi minsann göra någonting åt det! Men det är lite jobbigt att vara sjuk idag då man inte är ensam i huset.. Både målare och städerska är här med. Måste säga att jag känner mig aningen ivägen! Haha. Jaja, nu ska jag väll gå och göra mig liten och osynlig då? 😉

puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • You certainly understand what youre referring to. Man, this website is simply excellent! I cant wait to browse more of what youve got to share. Im actually delighted that I discovered this when I did since I had been truly starting to become tired with the total writing world. Youve turned me around, dude! <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 11:10:39 http://legosforgirls.info/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!